Aquest dissabte 10 de juny Corrandes són Corrandes estrena la seva proposta de ball al Centre Artesà Tradicionàrius. Ho farà dins el marc del 30è festival i en la última nit de ball folk, compartida amb el grup castellà Fetén Fetén. La proposta ha dut feina a la companyia que des de fa més d’un any ha estat treballant les formes per fer un ball dinàmic on la improvisació ja no és el primer pla, sinó que és un element més per a la dinàmica del moviment. Balls de parella, danses tradicionals i estàndards del ball folk es barregen amb un repertori plenament català amb molta veu i instruments. Tot plegat, a les mans dels artistes vallesans: Gerard Díaz (acordió, veu i contrabaix), Anaís Falcó (violí i veu), Christian Simelio (guitarró i veu) i Marc Torrent (viola de roda, veu, guitarró i guitarra).  La companyia Corrandes són Corrandes posa aquest espectacle dins la seva oferta, a més dels concerts de música tradicional i improvisació dels que ja disposa. Ballem?

Categories: Uncategorized