Corrandes són corrandes inicia una campanya de Tot Suma per tal de finançar el nou CD que estrenarà el proper 7 d’octubre a la Fira Mediterrània de Manresa.

20/09/2022

El 21 de setembre de 2022 Corrandes són corrandes inicia una campanya de micromecenatge per tal de finançar i pagar totes les despeses del seu 3r disc La meitat en són mentida. Aquest tercer disc reuneix, juga i sintetitza les diferents propostes de Corrandes són corrandes. Si bé el primer disc va ser enfocat al vessant de la cançó improvisada, el segon més amb el vessant del ball, aquest arriba al cim reunint els dos aspectes. I és que en un disc no s’hi balla ni s’hi improvisa, però s’hi expliquen coses sobre el grup, fotografia un moment i s’hi desenvolupa un treball per tal d’avançar i compartir una estètica i una declaració d’intencions. És el primer disc on  participen tots els músics que formen part d’un espectacle o altre del grup i amb unes col·laboracions d’amics i referents dels components de Corrandes són corrandes. Gaudiu-ne, balleu, canteu i que aquest disc us acompanyi i us faci passar millors moments. Aquest disc serà publicat per Temps Record.

Enllaç a la campanya: https://www.totsuma.cat/1962

Les recomences d’aquesta campanya van des del disc fins a concerts amb el grup en algun dels seus espectacles principals, passant per corrandes dedicades a les xarxes socials, etc. És la primera campanya de micromecenatge a la que s’hi posa el grup i que espera que sigui un èxit.

El disc serà estrenat el 7 d’octubre, a les 19:00  a la Fira Mediterrània en format de concert i ball a la Plaça Sant Domènech.

Músics: Anaís Falcó, Christian Simelio, Jaume Casalí, Marc Torrent, Anna González i Pep Coca.

Col·laboradors: Ballaveu -Patri Garcia i Xavier Rota- (veu i percussions), Pascale Respaud -Revelhet- (veu), Naroa Martínez (veu), Carles Sans (veu), Massinissa Aït-ahmed (veu), Xabier Berasaluce “Leturia” (pandereta), Oriol Cases (percussions) i Carlit Falcó (veu). 

Xarxes socials i web:

Twitter, facebook i instagram: @corrandescat

www.corrandes.cat

Categories: Uncategorized